sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Herkkuvinkkejä

Moi ipa!

Herään joka viikonloppu siihen, että tänne pitäisi saada postitettua herkkuja, mutta sitten pelkkä ajatuskin saa minut suuntaamaan kirjoittamisen sijaan keittiöön kokkaamaan. Ehdotan, että ryhdistäydytään!

Päivän piristykseksi pari helppoa herkkua: kuumenna mikrossa pari säilykepäärynän puolikasta ja laita päälle muutama after eight -suklaa ja lusikallinen vaniljajäätelöä sulamaan. Tai (tämä inspiraatio tuli yhdestä taannoisesta kokkiohjelmasta) sulata pala Frödingen mutakakkua mikrossa. Ruskista kattilassa nokare margariinia tai voita, lisää yksi pieneksi kuutioitu omena, kanelia ja hieman sokeria. Paistele hetki, kaada omenakuutiot mutakakun päälle ja täydennä jäätelöllä. Suklaan ja kanelin/omenan liitto on ihana, eikä ollenkaan niin imelä miltä kuulostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti